Heidenheim vs Bayern Munich

Heidenheim vs Bayern MunichHeidenheimBayern Munich

⚽ 2024-04-06 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heidenheim vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heidenheim vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2024-04-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heidenheim tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heidenheim tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Heidenheim vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heidenheim en Bayern Munich wordt op 2024-04-06 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Schmidt heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heidenheim vs Bayern Munich, behaalde Heidenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heidenheim: n/a
  • voor Bayern Munich: H. Kane(1.15 goals/match);

Heidenheim vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heidenheim en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2023-11-11 Bayern Munich 4 – 2 Heidenheim
2019-04-03 Bayern Munich 5 – 4 Heidenheim
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heidenheim vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heidenheim vs Bayern Munich?

Verifieer je leeftijd