Heidenheim vs Eintracht Frankfurt

Heidenheim vs Eintracht FrankfurtHeidenheimEintracht Frankfurt

⚽ 2024-03-02 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Eintracht Frankfurt voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heidenheim vs Eintracht Frankfurt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Eintracht Frankfurt gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heidenheim vs Eintracht Frankfurt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Eintracht Frankfurt gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heidenheim tegen Eintracht Frankfurt?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heidenheim tegen Eintracht Frankfurt te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Heidenheim vs Eintracht Frankfurt Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heidenheim en Eintracht Frankfurt wordt op 2024-03-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Schmidt heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Eintracht Frankfurt 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heidenheim vs Eintracht Frankfurt, behaalde Heidenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Eintracht Frankfurt uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heidenheim: n/a
  • voor Eintracht Frankfurt: n/a

Heidenheim vs Eintracht Frankfurt Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heidenheim en Eintracht Frankfurt:

Datum Uitslagen
2023-10-08 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Heidenheim
2018-08-31 Heidenheim 0 – 3 Eintracht Frankfurt
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heidenheim vs Eintracht Frankfurt H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heidenheim vs Eintracht Frankfurt?

Verifieer je leeftijd