Heidenheim vs Mainz 05

Heidenheim vs Mainz 05HeidenheimMainz 05

⚽ 2024-05-05 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Mainz 05 voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heidenheim vs Mainz 05 Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Mainz 05 gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heidenheim vs Mainz 05 Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Mainz 05 gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heidenheim tegen Mainz 05?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heidenheim tegen Mainz 05 te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Heidenheim vs Mainz 05 Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heidenheim en Mainz 05 wordt op 2024-05-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Schmidt heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mainz 05 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heidenheim vs Mainz 05, behaalde Heidenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Mainz 05 uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heidenheim: n/a
  • voor Mainz 05: n/a

Heidenheim vs Mainz 05 Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heidenheim en Mainz 05:

Datum Uitslagen
2023-12-16 Mainz 05 0 – 1 Heidenheim
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heidenheim vs Mainz 05 H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heidenheim vs Mainz 05?

Verifieer je leeftijd