Hellas Verona vs Lecce

Hellas Verona vs LecceHellas VeronaLecce

⚽ 2023-11-27 – Serie A

 

Hellas Verona vs Lecce Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Hellas Verona en Lecce wordt op 2023-11-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Baroni heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lecce 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Hellas Verona vs Lecce, behaalde Hellas Verona 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Lecce uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Hellas Verona: n/a
  • voor Lecce: n/a

Hellas Verona vs Lecce Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Hellas Verona en Lecce:

Datum Uitslagen
2023-05-07 Lecce 0 – 1 Hellas Verona
2023-01-21 Hellas Verona 2 – 0 Lecce
2020-01-26 Hellas Verona 3 – 0 Lecce
2019-09-01 Lecce 0 – 1 Hellas Verona

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Hellas Verona vs Lecce H2H pagina aan.

Hellas Verona vs Lecce voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Hellas Verona vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Lecce gespeeld in de Serie A op 2023-11-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Hellas Verona vs Lecce Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Lecce gespeeld in de Serie A op 2023-11-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Hellas Verona tegen Lecce?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Hellas Verona tegen Lecce te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hellas Verona vs Lecce?

Verifieer je leeftijd