Hellas Verona vs Udinese

Hellas Verona vs UdineseHellas VeronaUdinese

⚽ 2024-04-20 – Serie A

 

Hellas Verona vs Udinese voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Hellas Verona vs Udinese Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Udinese gespeeld in de Serie A op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Hellas Verona vs Udinese Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Udinese gespeeld in de Serie A op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Hellas Verona tegen Udinese?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Hellas Verona tegen Udinese te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hellas Verona vs Udinese Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Hellas Verona en Udinese wordt op 2024-04-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Baroni heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Udinese 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Hellas Verona vs Udinese, behaalde Hellas Verona 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Udinese uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Hellas Verona: n/a
  • voor Udinese: n/a

Hellas Verona vs Udinese Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Hellas Verona en Udinese:

Datum Uitslagen
2023-12-03 Udinese 3 – 3 Hellas Verona
2023-01-30 Udinese 1 – 1 Hellas Verona
2022-10-03 Hellas Verona 1 – 2 Udinese
2022-02-13 Hellas Verona 4 – 0 Udinese

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Hellas Verona vs Udinese H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hellas Verona vs Udinese?

Verifieer je leeftijd