Hellas vs Quintus

Hellas vs QuintusHellasQuintus

šŸ¤¾ 2024-05-04 – Eredivisie

 

Hellas vs Quintus voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Hellas tegen Quintus en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Hellas vs Quintus Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hellas - Quintus, die in de Eredivisie op 2024-05-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Hellas vs Quintus Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Hellas - Quintus, die in de Eredivisie op 2024-05-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Hellas vs Quintus te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Hellas tegen Quintus kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hellas vs Quintus Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Hellas vs Quintus uit de Eredivisie begint om 19:00 GMT op 2024-05-04.Ā Het team van Hellas heeft 16 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 16 wedstrijden in de laatste 28 wedstrijden heeft gewonnen.

Hellas heeft gemiddeld 31.7 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.5 punten tegen. Quintus daarentegen heeft een gemiddelde 29.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.3 punten tegen:

  • Hellas: 26 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 10 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Quintus: 28 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 12 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Hellas vs Quintus Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Hellas en Quintus hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-02-11 Hellas 30 – 30 Quintus
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Hellas tegen Quintus zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hellas vs Quintus?

Verifieer je leeftijd