Heracles vs Fortuna Sittard

Heracles vs Fortuna SittardHeraclesFortuna Sittard

⚽ 2024-05-19 – Eredivisie

 

Heracles vs Fortuna Sittard voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heracles vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heracles vs Fortuna Sittard Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heracles - Fortuna Sittard gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heracles tegen Fortuna Sittard?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heracles tegen Fortuna Sittard te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Heracles vs Fortuna Sittard Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heracles en Fortuna Sittard wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. van de Looi heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Fortuna Sittard 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heracles vs Fortuna Sittard, behaalde Heracles 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Fortuna Sittard uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heracles: n/a
  • voor Fortuna Sittard: n/a

Heracles vs Fortuna Sittard Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heracles en Fortuna Sittard:

Datum Uitslagen
2023-11-10 Fortuna Sittard 4 – 1 Heracles
2022-04-03 Fortuna Sittard 0 – 2 Heracles
2021-11-20 Heracles 3 – 1 Fortuna Sittard
2021-02-05 Fortuna Sittard 0 – 1 Heracles

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heracles vs Fortuna Sittard H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heracles vs Fortuna Sittard?

Verifieer je leeftijd