Hoffenheim vs Werder Bremen

Hoffenheim vs Werder BremenHoffenheimWerder Bremen

⚽ 2024-03-03 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Werder Bremen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Hoffenheim vs Werder Bremen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hoffenheim - Werder Bremen gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Hoffenheim vs Werder Bremen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hoffenheim - Werder Bremen gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Hoffenheim tegen Werder Bremen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Hoffenheim tegen Werder Bremen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hoffenheim vs Werder Bremen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Hoffenheim en Werder Bremen wordt op 2024-03-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Matarazzo heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Werder Bremen 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Hoffenheim vs Werder Bremen, behaalde Hoffenheim 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Werder Bremen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Hoffenheim: n/a
  • voor Werder Bremen: n/a

Hoffenheim vs Werder Bremen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Hoffenheim en Werder Bremen:

Datum Uitslagen
2023-10-07 Werder Bremen 2 – 3 Hoffenheim
2023-04-02 Werder Bremen 1 – 2 Hoffenheim
2022-10-07 Hoffenheim 1 – 2 Werder Bremen
2021-02-21 Hoffenheim 4 – 0 Werder Bremen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Hoffenheim vs Werder Bremen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hoffenheim vs Werder Bremen?

Verifieer je leeftijd