Houston Rockets vs New Orleans Pelicans

Houston Rockets vs New Orleans PelicansHouston RocketsNew Orleans Pelicans

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans in de NBA begint om 02:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 22 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl New Orleans Pelicans een 0.553 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 1 overwinningen thuis, terwijl New Orleans Pelicans 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 1.2 punten, terwijl New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 3.5 punten heeft:

  • Houston Rockets: 113.7 gemiddelde punten voor, 112.5 gemiddelde punten tegen
  • New Orleans Pelicans: 116.6 gemiddelde punten voor, 113.1 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en New Orleans Pelicans:

Datum Uitslagen
2023-12-24 New Orleans Pelicans 104 – 106 Houston Rockets
2023-11-11 Houston Rockets 104 – 101 New Orleans Pelicans
2023-10-13 New Orleans Pelicans 87 – 120 Houston Rockets
2023-03-19 Houston Rockets 107 – 117 New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en New Orleans Pelicans en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen New Orleans Pelicans, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs New Orleans Pelicans?

Verifieer je leeftijd