Houthalen vs Lebbeke

Houthalen vs LebbekeHouthalenLebbeke

šŸ¤¾ 2024-04-27 – Divisie 1

 

Houthalen vs Lebbeke voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Houthalen tegen Lebbeke en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Houthalen vs Lebbeke Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Houthalen - Lebbeke, die in de Divisie 1 op 2024-04-27 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Houthalen vs Lebbeke Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Houthalen - Lebbeke, die in de Divisie 1 op 2024-04-27 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Houthalen vs Lebbeke te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Houthalen tegen Lebbeke kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Houthalen vs Lebbeke Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Houthalen vs Lebbeke uit de Divisie 1 begint om 16:00 GMT op 2024-04-27.Ā Het team van Houthalen heeft 15 overwinningen uit de 18 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 1 wedstrijden in de laatste 5 wedstrijden heeft gewonnen.

Houthalen heeft gemiddeld 30.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 26.1 punten tegen. Lebbeke daarentegen heeft een gemiddelde 35.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 38.2 punten tegen:

  • Houthalen: 18 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 3 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Lebbeke: 5 wedstrijden gespeeld met 1 overwinningen, 4 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Houthalen vs Lebbeke Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Houthalen en Lebbeke hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-11 Houthalen 39 – 21 Lebbeke
2023-09-02 Lebbeke 23 – 29 Houthalen
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Houthalen tegen Lebbeke zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houthalen vs Lebbeke?

Verifieer je leeftijd