Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten

Kiel vs HBW Balingen-WeilstettenKielHBW Balingen-Weilstetten

­čĄż 2024-02-29 – Bundesliga

 

Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kiel tegen HBW Balingen-Weilstetten en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - HBW Balingen-Weilstetten, die in de Bundesliga op 2024-02-29 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - HBW Balingen-Weilstetten, die in de Bundesliga op 2024-02-29 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kiel tegen HBW Balingen-Weilstetten kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten uit de Bundesliga begint om 18:00 GMT op 2024-02-29. Het team van Kiel heeft 16 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 4 wedstrijden in de laatste 19 wedstrijden heeft gewonnen.

Kiel heeft gemiddeld 33.3 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 28.9 punten tegen. HBW Balingen-Weilstetten daarentegen heeft een gemiddelde 30.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.8 punten tegen:

  • Kiel: 22 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 6 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • HBW Balingen-Weilstetten: 19 wedstrijden gespeeld met 4 overwinningen, 15 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kiel en HBW Balingen-Weilstetten hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-08-27 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 36 Kiel
2022-03-06 HBW Balingen-Weilstetten 25 – 31 Kiel
2021-09-08 Kiel 33 – 24 HBW Balingen-Weilstetten
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kiel tegen HBW Balingen-Weilstetten zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kiel vs HBW Balingen-Weilstetten?

Verifieer je leeftijd