Kiel vs PPD Zagreb

Kiel vs PPD ZagrebKielPPD Zagreb

šŸ¤¾ 2024-03-06 – Champions League

 

Kiel vs PPD Zagreb voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kiel tegen PPD Zagreb en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kiel vs PPD Zagreb Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - PPD Zagreb, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kiel vs PPD Zagreb Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - PPD Zagreb, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kiel vs PPD Zagreb te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kiel tegen PPD Zagreb kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kiel vs PPD Zagreb Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kiel vs PPD Zagreb uit de Champions League begint om 17:45 GMT op 2024-03-06.Ā Het team van Kiel heeft 17 overwinningen uit de 23 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 1 wedstrijden in de laatste 1 wedstrijden heeft gewonnen.

Kiel heeft gemiddeld 33.4 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 28.9 punten tegen. PPD Zagreb daarentegen heeft een gemiddelde 37.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 21.0 punten tegen:

  • Kiel: 23 wedstrijden gespeeld met 17 overwinningen, 6 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • PPD Zagreb: 1 wedstrijden gespeeld met 1 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kiel vs PPD Zagreb Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kiel en PPD Zagreb hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-14 PPD Zagreb 23 – 30 Kiel
2022-03-03 PPD Zagreb 27 – 28 Kiel
2021-10-13 Kiel 36 – 28 PPD Zagreb
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kiel tegen PPD Zagreb zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kiel vs PPD Zagreb?

Verifieer je leeftijd