Kielce vs SC Magdeburg

Kielce vs SC MagdeburgKielceSC Magdeburg

­čĄż 2024-04-24 – Champions League

 

Kielce vs SC Magdeburg voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kielce tegen SC Magdeburg en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kielce vs SC Magdeburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kielce - SC Magdeburg, die in de Champions League op 2024-04-24 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kielce vs SC Magdeburg Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kielce - SC Magdeburg, die in de Champions League op 2024-04-24 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kielce vs SC Magdeburg te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kielce tegen SC Magdeburg kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kielce vs SC Magdeburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kielce vs SC Magdeburg uit de Champions League begint om 16:45 GMT op 2024-04-24. Het team van Kielce heeft 25 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 24 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Kielce heeft gemiddeld 38.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 26.3 punten tegen. SC Magdeburg daarentegen heeft een gemiddelde 35.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.2 punten tegen:

  • Kielce: 26 wedstrijden gespeeld met 25 overwinningen, 1 x verloren, -1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • SC Magdeburg: 26 wedstrijden gespeeld met 24 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kielce vs SC Magdeburg Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kielce en SC Magdeburg hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-06-18 SC Magdeburg 30 – 29 Kielce
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kielce tegen SC Magdeburg zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kielce vs SC Magdeburg?

Verifieer je leeftijd