Kolstad vs Eurofarm Pelister

Kolstad vs Eurofarm PelisterKolstadEurofarm Pelister

šŸ¤¾ 2024-03-06 – Champions League

 

Kolstad vs Eurofarm Pelister voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kolstad tegen Eurofarm Pelister en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kolstad vs Eurofarm Pelister Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kolstad - Eurofarm Pelister, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kolstad vs Eurofarm Pelister Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kolstad - Eurofarm Pelister, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kolstad vs Eurofarm Pelister te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kolstad tegen Eurofarm Pelister kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kolstad vs Eurofarm Pelister Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kolstad vs Eurofarm Pelister uit de Champions League begint om 17:45 GMT op 2024-03-06.Ā Het team van Kolstad heeft 19 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 13 wedstrijden in de laatste 14 wedstrijden heeft gewonnen.

Kolstad heeft gemiddeld 36.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.2 punten tegen. Eurofarm Pelister daarentegen heeft een gemiddelde 34.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 23.2 punten tegen:

  • Kolstad: 20 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 1 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Eurofarm Pelister: 14 wedstrijden gespeeld met 13 overwinningen, 1 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kolstad vs Eurofarm Pelister Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kolstad en Eurofarm Pelister hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-13 Eurofarm Pelister 22 – 31 Kolstad
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kolstad tegen Eurofarm Pelister zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kolstad vs Eurofarm Pelister?

Verifieer je leeftijd