Kortrijk vs Antwerp

Kortrijk vs AntwerpKortrijkAntwerp

⚽ 2024-03-09 – First Division A

 

Kortrijk vs Antwerp voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Kortrijk vs Antwerp Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - Antwerp gespeeld in de First Division A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Kortrijk vs Antwerp Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - Antwerp gespeeld in de First Division A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Kortrijk tegen Antwerp?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Kortrijk tegen Antwerp te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kortrijk vs Antwerp Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Kortrijk en Antwerp wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Alexandersson heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Antwerp 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Kortrijk vs Antwerp, behaalde Kortrijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Antwerp uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Kortrijk: n/a
  • voor Antwerp: n/a

Kortrijk vs Antwerp Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Kortrijk en Antwerp:

Datum Uitslagen
2023-08-11 Antwerp 6 – 0 Kortrijk
2023-04-16 Antwerp 1 – 0 Kortrijk
2022-10-02 Kortrijk 2 – 1 Antwerp
2022-02-02 Kortrijk 0 – 2 Antwerp

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Kortrijk vs Antwerp H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kortrijk vs Antwerp?

Verifieer je leeftijd