Kortrijk vs AS Eupen

Kortrijk vs AS EupenKortrijkAS Eupen

⚽ 2024-05-05 – First Division A

 

Kortrijk vs AS Eupen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Kortrijk vs AS Eupen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - AS Eupen gespeeld in de First Division A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Kortrijk vs AS Eupen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kortrijk - AS Eupen gespeeld in de First Division A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Kortrijk tegen AS Eupen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Kortrijk tegen AS Eupen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kortrijk vs AS Eupen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Kortrijk en AS Eupen wordt op 2024-05-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 17:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Alexandersson heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl AS Eupen 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Kortrijk vs AS Eupen, behaalde Kortrijk 0 overwinningen in eigen huis, terwijl AS Eupen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Kortrijk: n/a
  • voor AS Eupen: n/a

Kortrijk vs AS Eupen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Kortrijk en AS Eupen:

Datum Uitslagen
2024-04-07 AS Eupen 1 – 1 Kortrijk
2023-12-02 AS Eupen 1 – 1 Kortrijk
2023-08-20 Kortrijk 1 – 3 AS Eupen
2023-04-08 Kortrijk 0 – 0 AS Eupen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Kortrijk vs AS Eupen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kortrijk vs AS Eupen?

Verifieer je leeftijd