Kraainem vs Houthalen

Kraainem vs HouthalenKraainemHouthalen

šŸ¤¾ 2024-03-09 – Divisie 1

 

Kraainem vs Houthalen voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kraainem tegen Houthalen en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kraainem vs Houthalen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kraainem - Houthalen, die in de Divisie 1 op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kraainem vs Houthalen Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kraainem - Houthalen, die in de Divisie 1 op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kraainem vs Houthalen te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kraainem tegen Houthalen kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kraainem vs Houthalen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kraainem vs Houthalen uit de Divisie 1 begint om 19:15 GMT op 2024-03-09.Ā Het team van Kraainem heeft 2 overwinningen uit de 2 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 18 wedstrijden heeft gewonnen.

Kraainem heeft gemiddeld 27.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 25.0 punten tegen. Houthalen daarentegen heeft een gemiddelde 30.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.1 punten tegen:

  • Kraainem: 2 wedstrijden gespeeld met 2 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Houthalen: 18 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 3 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kraainem vs Houthalen Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kraainem en Houthalen hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-18 Houthalen 33 – 22 Kraainem
2023-09-09 Kraainem 22 – 23 Houthalen
2022-11-12 Houthalen 29 – 29 Kraainem
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kraainem tegen Houthalen zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kraainem vs Houthalen?

Verifieer je leeftijd