KRAS/Volendam 2 vs Tachos

KRAS/Volendam 2 vs TachosKRAS/Volendam 2Tachos

­čĄż 2024-04-21 – Eredivisie

 

KRAS/Volendam 2 vs Tachos voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd KRAS/Volendam 2 tegen Tachos en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

KRAS/Volendam 2 vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd KRAS/Volendam 2 - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-04-21 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

KRAS/Volendam 2 vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd KRAS/Volendam 2 - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-04-21 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op KRAS/Volendam 2 vs Tachos te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op KRAS/Volendam 2 tegen Tachos kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

KRAS/Volendam 2 vs Tachos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd KRAS/Volendam 2 vs Tachos uit de Eredivisie begint om 11:30 GMT op 2024-04-21. Het team van KRAS/Volendam 2 heeft 8 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 18 wedstrijden in de laatste 25 wedstrijden heeft gewonnen.

KRAS/Volendam 2 heeft gemiddeld 36.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 38.6 punten tegen. Tachos daarentegen heeft een gemiddelde 33.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 28.7 punten tegen:

  • KRAS/Volendam 2: 22 wedstrijden gespeeld met 8 overwinningen, 14 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Tachos: 25 wedstrijden gespeeld met 18 overwinningen, 7 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

KRAS/Volendam 2 vs Tachos Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen KRAS/Volendam 2 en Tachos hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Tachos 43 – 34 KRAS/Volendam 2
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor KRAS/Volendam 2 tegen Tachos zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd KRAS/Volendam 2 vs Tachos?

Verifieer je leeftijd