Las Palmas vs Almeria

Las Palmas vs AlmeriaLas PalmasAlmeria

⚽ 2024-03-17 – La Liga

 

Las Palmas vs Almeria voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Las Palmas vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Las Palmas - Almeria gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Las Palmas vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Las Palmas - Almeria gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Las Palmas tegen Almeria?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Las Palmas tegen Almeria te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Las Palmas vs Almeria Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Las Palmas en Almeria wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 15:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach García Pimienta heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almeria 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Las Palmas vs Almeria, behaalde Las Palmas 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Almeria uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Las Palmas: n/a
  • voor Almeria: n/a

Las Palmas vs Almeria Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Las Palmas en Almeria:

Datum Uitslagen
2023-10-28 Almeria 1 – 2 Las Palmas
2022-01-09 Las Palmas 1 – 1 Almeria
2021-10-09 Almeria 1 – 1 Las Palmas
2021-02-14 Almeria 3 – 1 Las Palmas

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Las Palmas vs Almeria H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Las Palmas vs Almeria?

Verifieer je leeftijd