Las Palmas vs Athletic Club

Las Palmas vs Athletic ClubLas PalmasAthletic Club

⚽ 2024-03-10 – La Liga

 

Las Palmas vs Athletic Club voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Las Palmas vs Athletic Club Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Las Palmas - Athletic Club gespeeld in de La Liga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Las Palmas vs Athletic Club Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Las Palmas - Athletic Club gespeeld in de La Liga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Las Palmas tegen Athletic Club?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Las Palmas tegen Athletic Club te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Las Palmas vs Athletic Club Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Las Palmas en Athletic Club wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 15:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach García Pimienta heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Athletic Club 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Las Palmas vs Athletic Club, behaalde Las Palmas 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Athletic Club uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Las Palmas: n/a
  • voor Athletic Club: n/a

Las Palmas vs Athletic Club Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Las Palmas en Athletic Club:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Athletic Club 1 – 0 Las Palmas
2018-02-09 Athletic Club 0 – 0 Las Palmas
2017-09-17 Las Palmas 1 – 0 Athletic Club
2017-04-14 Athletic Club 5 – 1 Las Palmas

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Las Palmas vs Athletic Club H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Las Palmas vs Athletic Club?

Verifieer je leeftijd