Lebbeke vs Tournai

Lebbeke vs TournaiLebbekeTournai

šŸ¤¾ 2024-03-09 – Divisie 1

 

Lebbeke vs Tournai voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Lebbeke tegen Tournai en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Lebbeke vs Tournai Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Lebbeke - Tournai, die in de Divisie 1 op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Lebbeke vs Tournai Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Lebbeke - Tournai, die in de Divisie 1 op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Lebbeke vs Tournai te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Lebbeke tegen Tournai kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lebbeke vs Tournai Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Lebbeke vs Tournai uit de Divisie 1 begint om 19:15 GMT op 2024-03-09.Ā Het team van Lebbeke heeft 0 overwinningen uit de 2 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 10 wedstrijden in de laatste 18 wedstrijden heeft gewonnen.

Lebbeke heeft gemiddeld 24.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.0 punten tegen. Tournai daarentegen heeft een gemiddelde 31.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.2 punten tegen:

  • Lebbeke: 2 wedstrijden gespeeld met 0 overwinningen, 2 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Tournai: 18 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 8 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Lebbeke vs Tournai Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Lebbeke en Tournai hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-02 Tournai 31 – 21 Lebbeke
2023-09-23 Lebbeke 25 – 29 Tournai
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Lebbeke tegen Tournai zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lebbeke vs Tournai?

Verifieer je leeftijd