Lecce vs Monza

Lecce vs MonzaLecceMonza

⚽ 2024-04-27 – Serie A

 

Lecce vs Monza voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lecce vs Monza Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Monza gespeeld in de Serie A op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lecce vs Monza Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lecce - Monza gespeeld in de Serie A op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lecce tegen Monza?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lecce tegen Monza te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lecce vs Monza Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lecce en Monza wordt op 2024-04-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Gotti heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Monza 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lecce vs Monza, behaalde Lecce 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Monza uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lecce: n/a
  • voor Monza: n/a

Lecce vs Monza Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lecce en Monza:

Datum Uitslagen
2023-09-17 Monza 1 – 1 Lecce
2023-05-28 Monza 0 – 1 Lecce
2022-09-11 Lecce 1 – 1 Monza
2022-02-27 Monza 0 – 1 Lecce

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lecce vs Monza H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lecce vs Monza?

Verifieer je leeftijd