Lens vs Brest

Lens vs BrestLensBrest

⚽ 2024-03-09 – Ligue 1

 

Lens vs Brest voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lens vs Brest Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Brest gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lens vs Brest Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Brest gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lens tegen Brest?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lens tegen Brest te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lens vs Brest Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lens en Brest wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Haise heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Brest 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lens vs Brest, behaalde Lens 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Brest uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lens: n/a
  • voor Brest: n/a

Lens vs Brest Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lens en Brest:

Datum Uitslagen
2023-08-13 Brest 3 – 2 Lens
2023-02-05 Brest 1 – 1 Lens
2023-01-22 Brest 1 – 3 Lens
2022-08-07 Lens 3 – 2 Brest

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lens vs Brest H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lens vs Brest?

Verifieer je leeftijd