Lens vs Nice

Lens vs NiceLensNice

⚽ 2024-03-16 – Ligue 1

 

Lens vs Nice voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lens vs Nice Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Nice gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lens vs Nice Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lens - Nice gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lens tegen Nice?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lens tegen Nice te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lens vs Nice Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lens en Nice wordt op 2024-03-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Haise heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Nice 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lens vs Nice, behaalde Lens 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Nice uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lens: n/a
  • voor Nice: n/a

Lens vs Nice Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lens en Nice:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Nice 2 – 0 Lens
2023-02-01 Lens 0 – 1 Nice
2022-12-29 Nice 0 – 0 Lens
2021-12-22 Nice 2 – 1 Lens

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lens vs Nice H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lens vs Nice?

Verifieer je leeftijd