Lille vs Olympique Marseille

Lille vs Olympique MarseilleLilleOlympique Marseille

⚽ 2024-04-05 – Ligue 1

 

Lille vs Olympique Marseille voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Lille vs Olympique Marseille Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lille - Olympique Marseille gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Lille vs Olympique Marseille Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Lille - Olympique Marseille gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Lille tegen Olympique Marseille?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Lille tegen Olympique Marseille te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Lille vs Olympique Marseille Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Lille en Olympique Marseille wordt op 2024-04-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Paulo Fonseca heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Olympique Marseille 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Lille vs Olympique Marseille, behaalde Lille 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Olympique Marseille uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Lille: n/a
  • voor Olympique Marseille: n/a

Lille vs Olympique Marseille Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Lille en Olympique Marseille:

Datum Uitslagen
2023-11-04 Olympique Marseille 0 – 0 Lille
2023-05-20 Lille 2 – 1 Olympique Marseille
2022-09-10 Olympique Marseille 2 – 1 Lille
2022-01-16 Olympique Marseille 1 – 1 Lille

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Lille vs Olympique Marseille H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lille vs Olympique Marseille?

Verifieer je leeftijd