Limoges vs Dijon

Limoges vs DijonLimogesDijon

­čĄż 2024-05-31 – Starligue

 

Limoges vs Dijon voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Limoges tegen Dijon en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Limoges vs Dijon Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Limoges - Dijon, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Limoges vs Dijon Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Limoges - Dijon, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Limoges vs Dijon te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Limoges tegen Dijon kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Limoges vs Dijon Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Limoges vs Dijon uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-05-31. Het team van Limoges heeft 15 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 4 wedstrijden in de laatste 27 wedstrijden heeft gewonnen.

Limoges heeft gemiddeld 38.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 37.5 punten tegen. Dijon daarentegen heeft een gemiddelde 32.5 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 37.1 punten tegen:

  • Limoges: 25 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 10 x verloren, 4 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Dijon: 27 wedstrijden gespeeld met 4 overwinningen, 23 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Limoges vs Dijon Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Limoges en Dijon hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-17 Dijon 30 – 34 Limoges
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Limoges tegen Dijon zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Limoges vs Dijon?

Verifieer je leeftijd