Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons

Los Angeles Lakers vs Detroit PistonsLos Angeles LakersDetroit Pistons

­čĆÇ 2024-02-14 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 04:30 op 2024-02-14. De thuisploeg komt met 28 overwinningen uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.154 procent winstpercentage heeft uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 2 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -0.6 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -8.9 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 116.5 gemiddelde punten voor, 117.1 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 113.2 gemiddelde punten voor, 122.1 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2023-11-30 Detroit Pistons 107 – 133 Los Angeles Lakers
2022-12-12 Detroit Pistons 117 – 124 Los Angeles Lakers
2022-11-19 Los Angeles Lakers 128 – 121 Detroit Pistons
2021-11-29 Los Angeles Lakers 110 – 106 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Detroit Pistons?

Verifieer je leeftijd