Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors

Los Angeles Lakers vs Golden State WarriorsLos Angeles LakersGolden State Warriors

­čĆÇ 2024-04-10 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Los Angeles Lakers en Golden State Warriors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors in de NBA begint om 03:00 op 2024-04-10. De thuisploeg komt met 45 overwinningen uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden, terwijl Golden State Warriors een 0.551 procent winstpercentage heeft uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Los Angeles Lakers met 0 overwinningen thuis, terwijl Golden State Warriors 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten, terwijl Golden State Warriors een gemiddeld puntenverschil van 2.4 punten heeft:

  • Los Angeles Lakers: 117.9 gemiddelde punten voor, 117.3 gemiddelde punten tegen
  • Golden State Warriors: 117.8 gemiddelde punten voor, 115.4 gemiddelde punten tegen

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Los Angeles Lakers en Golden State Warriors:

Datum Uitslagen
2024-03-17 Los Angeles Lakers 121 – 128 Golden State Warriors
2024-02-23 Golden State Warriors 128 – 110 Los Angeles Lakers
2024-01-28 Golden State Warriors 144 – 145 Los Angeles Lakers
2023-10-14 Los Angeles Lakers 125 – 129 Golden State Warriors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Los Angeles Lakers tegen Golden State Warriors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?

Verifieer je leeftijd