Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu EfesLyon-VilleurbanneAnadolu Efes

­čĆÇ 2024-03-15 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Lyon-Villeurbanne en Anadolu Efes en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes in de Euroleague begint om 19:00 op 2024-03-15. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 25 gespeelde wedstrijden, terwijl Anadolu Efes een 0.964 procent winstpercentage heeft uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Lyon-Villeurbanne met 0 overwinningen thuis, terwijl Anadolu Efes 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Lyon-Villeurbanne een gemiddeld puntenverschil van 6.8 punten, terwijl Anadolu Efes een gemiddeld puntenverschil van 13.7 punten heeft:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.8 gemiddelde punten voor, 78.0 gemiddelde punten tegen
  • Anadolu Efes: 89.0 gemiddelde punten voor, 75.3 gemiddelde punten tegen

Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Lyon-Villeurbanne en Anadolu Efes:

Datum Uitslagen
2023-10-17 Anadolu Efes 89 – 84 Lyon-Villeurbanne
2023-02-24 Lyon-Villeurbanne 89 – 90 Anadolu Efes
2023-01-06 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne
2022-02-04 Anadolu Efes 78 – 72 Lyon-Villeurbanne

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Lyon-Villeurbanne tegen Anadolu Efes wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Lyon-Villeurbanne vs Anadolu Efes?

Verifieer je leeftijd