Mallorca vs Atletico Madrid

Mallorca vs Atletico MadridMallorcaAtletico Madrid

⚽ 2024-05-04 – La Liga

 

Mallorca vs Atletico Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Mallorca vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mallorca - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Mallorca vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mallorca - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Mallorca tegen Atletico Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Mallorca tegen Atletico Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Mallorca vs Atletico Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Mallorca en Atletico Madrid wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Aguirre heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atletico Madrid 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Mallorca vs Atletico Madrid, behaalde Mallorca 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Atletico Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Mallorca: n/a
  • voor Atletico Madrid: n/a

Mallorca vs Atletico Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Mallorca en Atletico Madrid:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Atletico Madrid 1 – 0 Mallorca
2023-04-26 Atletico Madrid 3 – 1 Mallorca
2022-11-09 Mallorca 1 – 0 Atletico Madrid
2022-04-09 Mallorca 1 – 0 Atletico Madrid

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Mallorca vs Atletico Madrid H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Mallorca vs Atletico Madrid?

Verifieer je leeftijd