Manchester City vs Aston Villa

Manchester City vs Aston VillaManchester CityAston Villa

⚽ 2024-04-03 – Premier League

 

Manchester City vs Aston Villa voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester City vs Aston Villa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Aston Villa gespeeld in de Premier League op 2024-04-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester City vs Aston Villa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Aston Villa gespeeld in de Premier League op 2024-04-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester City tegen Aston Villa?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester City tegen Aston Villa te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Manchester City vs Aston Villa Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester City en Aston Villa wordt op 2024-04-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 19:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach Pep Guardiola heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Aston Villa 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester City vs Aston Villa, behaalde Manchester City 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Aston Villa uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester City: n/a
  • voor Aston Villa: n/a

Manchester City vs Aston Villa Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester City en Aston Villa:

Datum Uitslagen
2023-12-06 Aston Villa 1 – 0 Manchester City
2023-02-12 Manchester City 3 – 1 Aston Villa
2022-09-03 Aston Villa 1 – 1 Manchester City
2022-05-22 Manchester City 3 – 2 Aston Villa

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester City vs Aston Villa H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester City vs Aston Villa?

Verifieer je leeftijd