Manchester United vs Everton

Manchester United vs EvertonManchester UnitedEverton

⚽ 2024-03-09 – Premier League

 

Manchester United vs Everton voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester United vs Everton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester United - Everton gespeeld in de Premier League op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester United vs Everton Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester United - Everton gespeeld in de Premier League op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester United tegen Everton?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester United tegen Everton te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Manchester United vs Everton Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester United en Everton wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. ten Hag heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Everton 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester United vs Everton, behaalde Manchester United 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Everton uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester United: n/a
  • voor Everton: n/a

Manchester United vs Everton Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester United en Everton:

Datum Uitslagen
2023-11-26 Everton 0 – 3 Manchester United
2023-04-08 Manchester United 2 – 0 Everton
2023-01-06 Manchester United 3 – 1 Everton
2022-10-09 Everton 1 – 2 Manchester United

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester United vs Everton H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester United vs Everton?

Verifieer je leeftijd