Mechelen vs RWDM

Mechelen vs RWDMMechelenRWDM

⚽ 2024-01-28 – First Division A

 

Mechelen vs RWDM voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Mechelen vs RWDM Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - RWDM gespeeld in de First Division A op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Mechelen vs RWDM Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Mechelen - RWDM gespeeld in de First Division A op 2024-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Mechelen tegen RWDM?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Mechelen tegen RWDM te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Mechelen vs RWDM Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Mechelen en RWDM wordt op 2024-01-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 18:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Hasi heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RWDM 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Mechelen vs RWDM, behaalde Mechelen 1 overwinningen in eigen huis, terwijl RWDM uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Mechelen: n/a
  • voor RWDM: n/a

Mechelen vs RWDM Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Mechelen en RWDM:

Datum Uitslagen
2023-08-12 RWDM 1 – 0 Mechelen
2021-02-03 Mechelen 2 – 0 RWDM
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Mechelen vs RWDM H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Mechelen vs RWDM?

Verifieer je leeftijd