Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons

Memphis Grizzlies vs Detroit PistonsMemphis GrizzliesDetroit Pistons

­čĆÇ 2024-04-06 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-04-06 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 01:00 op 2024-04-06. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.171 procent winstpercentage heeft uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 1 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -6.9 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -8.8 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 106 gemiddelde punten voor, 112.9 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 110.6 gemiddelde punten voor, 119.4 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2024-04-02 Detroit Pistons 108 – 110 Memphis Grizzlies
2023-12-07 Detroit Pistons 102 – 116 Memphis Grizzlies
2022-12-10 Memphis Grizzlies 114 – 103 Detroit Pistons
2022-12-05 Detroit Pistons 112 – 122 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Detroit Pistons?

Verifieer je leeftijd