Metz vs PSG

Metz vs PSGMetzPSG

⚽ 2024-05-19 – Ligue 1

 

Metz vs PSG voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Metz vs PSG Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - PSG gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Metz vs PSG Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - PSG gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Metz tegen PSG?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Metz tegen PSG te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Metz vs PSG Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Metz en PSG wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Bölöni heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl PSG 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Metz vs PSG, behaalde Metz 0 overwinningen in eigen huis, terwijl PSG uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Metz: n/a
  • voor PSG: K. Mbappé(0.93 goals/match);

Metz vs PSG Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Metz en PSG:

Datum Uitslagen
2023-12-20 PSG 3 – 1 Metz
2022-05-21 PSG 5 – 0 Metz
2021-09-22 Metz 1 – 2 PSG
2021-04-24 Metz 1 – 3 PSG

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Metz vs PSG H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Metz vs PSG?

Verifieer je leeftijd