Metz vs Saint-Etienne

Metz vs Saint-EtienneMetzSaint-Etienne

⚽ 2024-06-02 – Ligue 1

 

Metz vs Saint-Etienne voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Metz vs Saint-Etienne Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - Saint-Etienne gespeeld in de Ligue 1 op 2024-06-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Metz vs Saint-Etienne Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Metz - Saint-Etienne gespeeld in de Ligue 1 op 2024-06-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Metz tegen Saint-Etienne?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Metz tegen Saint-Etienne te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Metz vs Saint-Etienne Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Metz en Saint-Etienne wordt op 2024-06-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Bölöni heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Saint-Etienne 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Metz vs Saint-Etienne, behaalde Metz 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Saint-Etienne uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Metz: n/a
  • voor Saint-Etienne: n/a

Metz vs Saint-Etienne Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Metz en Saint-Etienne:

Datum Uitslagen
2024-05-30 Saint-Etienne 2 – 1 Metz
2023-04-22 Saint-Etienne 1 – 3 Metz
2022-11-07 Metz 3 – 2 Saint-Etienne
2022-03-06 Saint-Etienne 1 – 0 Metz

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Metz vs Saint-Etienne H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Metz vs Saint-Etienne?

Verifieer je leeftijd