Milwaukee Bucks vs Boston Celtics

Milwaukee Bucks vs Boston CelticsMilwaukee BucksBoston Celtics

­čĆÇ 2024-04-10 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics die in de NBA op 2024-04-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics in de NBA begint om 00:30 op 2024-04-10. De thuisploeg komt met 47 overwinningen uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.795 procent winstpercentage heeft uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 1 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 2.9 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 11.6 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 119.7 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 120.8 gemiddelde punten voor, 109.2 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2024-03-20 Boston Celtics 122 – 119 Milwaukee Bucks
2024-01-12 Milwaukee Bucks 135 – 102 Boston Celtics
2023-11-23 Boston Celtics 119 – 116 Milwaukee Bucks
2023-03-31 Milwaukee Bucks 99 – 140 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Boston Celtics?

Verifieer je leeftijd