Milwaukee Bucks vs Miami Heat

Milwaukee Bucks vs Miami HeatMilwaukee BucksMiami Heat

­čĆÇ 2024-02-14 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Miami Heat in de NBA begint om 02:00 op 2024-02-14. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden, terwijl Miami Heat een 0.528 procent winstpercentage heeft uit de laatste 53 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Milwaukee Bucks met 1 overwinningen thuis, terwijl Miami Heat 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 3.6 punten, terwijl Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van -0.4 punten heeft:

  • Milwaukee Bucks: 122.9 gemiddelde punten voor, 119.3 gemiddelde punten tegen
  • Miami Heat: 110.4 gemiddelde punten voor, 110.8 gemiddelde punten tegen

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Milwaukee Bucks en Miami Heat:

Datum Uitslagen
2023-11-29 Miami Heat 124 – 131 Milwaukee Bucks
2023-10-31 Milwaukee Bucks 122 – 114 Miami Heat
2023-07-13 Milwaukee Bucks 72 – 91 Miami Heat
2023-04-27 Milwaukee Bucks 126 – 128 Miami Heat

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Milwaukee Bucks tegen Miami Heat wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Milwaukee Bucks en Miami Heat en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Miami Heat die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Milwaukee Bucks vs Miami Heat Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Miami Heat die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Milwaukee Bucks tegen Miami Heat?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Milwaukee Bucks tegen Miami Heat, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Milwaukee Bucks vs Miami Heat?

Verifieer je leeftijd