Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles ClippersMinnesota TimberwolvesLos Angeles Clippers

­čĆÇ 2024-03-03 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2024-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2024-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 21:30 op 2024-03-03. De thuisploeg komt met 42 overwinningen uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 0.649 procent winstpercentage heeft uit de laatste 57 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 2 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 7.3 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 4.6 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 113.6 gemiddelde punten voor, 106.3 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 117.5 gemiddelde punten voor, 112.9 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Los Angeles Clippers 100 – 121 Minnesota Timberwolves
2024-01-15 Minnesota Timberwolves 109 – 105 Los Angeles Clippers
2023-03-01 Los Angeles Clippers 101 – 108 Minnesota Timberwolves
2023-01-07 Minnesota Timberwolves 128 – 115 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Clippers?

Verifieer je leeftijd