Monaco vs Zalgiris Kaunas

Monaco vs Zalgiris KaunasMonacoZalgiris Kaunas

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Monaco vs Zalgiris Kaunas Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Monaco en Zalgiris Kaunas en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Monaco vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2024-04-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Monaco vs Zalgiris Kaunas Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Monaco tegen Zalgiris Kaunas die in de Euroleague op 2024-04-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Monaco tegen Zalgiris Kaunas?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Monaco tegen Zalgiris Kaunas, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Monaco vs Zalgiris Kaunas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Monaco tegen Zalgiris Kaunas in de Euroleague begint om 17:00 op 2024-04-04. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 27 gespeelde wedstrijden, terwijl Zalgiris Kaunas een 0.913 procent winstpercentage heeft uit de laatste 23 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Monaco met 1 overwinningen thuis, terwijl Zalgiris Kaunas 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Monaco een gemiddeld puntenverschil van 11.2 punten, terwijl Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 12.4 punten heeft:

  • Monaco: 85.1 gemiddelde punten voor, 73.9 gemiddelde punten tegen
  • Zalgiris Kaunas: 85.2 gemiddelde punten voor, 72.8 gemiddelde punten tegen

Monaco vs Zalgiris Kaunas Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Monaco en Zalgiris Kaunas:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Zalgiris Kaunas 79 – 83 Monaco
2023-03-29 Zalgiris Kaunas 79 – 70 Monaco
2022-12-29 Monaco 84 – 82 Zalgiris Kaunas
2022-02-10 Monaco 82 – 83 Zalgiris Kaunas

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Monaco tegen Zalgiris Kaunas wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Monaco vs Zalgiris Kaunas?

Verifieer je leeftijd