Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole

Montpellier vs Cesson Rennes-MetropoleMontpellierCesson Rennes-Metropole

­čĄż 2024-04-27 – Starligue

 

Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Montpellier tegen Cesson Rennes-Metropole en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Montpellier - Cesson Rennes-Metropole, die in de Starligue op 2024-04-27 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Montpellier - Cesson Rennes-Metropole, die in de Starligue op 2024-04-27 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Montpellier tegen Cesson Rennes-Metropole kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-04-27. Het team van Montpellier heeft 19 overwinningen uit de 23 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 9 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Montpellier heeft gemiddeld 35.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 31.3 punten tegen. Cesson Rennes-Metropole daarentegen heeft een gemiddelde 32.2 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.6 punten tegen:

  • Montpellier: 23 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 4 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Cesson Rennes-Metropole: 23 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 14 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Montpellier en Cesson Rennes-Metropole hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-01 Cesson Rennes-Metropole 27 – 32 Montpellier
2023-05-04 Cesson Rennes-Metropole 22 – 25 Montpellier
2022-09-23 Montpellier 24 – 20 Cesson Rennes-Metropole
2022-03-13 Montpellier 33 – 26 Cesson Rennes-Metropole

De H2H-gegevens voor Montpellier tegen Cesson Rennes-Metropole zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Montpellier vs Cesson Rennes-Metropole?

Verifieer je leeftijd