Montpellier vs RK Zagreb

Montpellier vs RK ZagrebMontpellierRK Zagreb

šŸ¤¾ 2024-04-03 – Champions League

 

Montpellier vs RK Zagreb voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Montpellier tegen RK Zagreb en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Montpellier vs RK Zagreb Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Montpellier - RK Zagreb, die in de Champions League op 2024-04-03 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Montpellier vs RK Zagreb Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Montpellier - RK Zagreb, die in de Champions League op 2024-04-03 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Montpellier vs RK Zagreb te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Montpellier tegen RK Zagreb kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Montpellier vs RK Zagreb Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Montpellier vs RK Zagreb uit de Champions League begint om 16:45 GMT op 2024-04-03.Ā Het team van Montpellier heeft 17 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 14 wedstrijden in de laatste 14 wedstrijden heeft gewonnen.

Montpellier heeft gemiddeld 34.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.8 punten tegen. RK Zagreb daarentegen heeft een gemiddelde 36.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 26.7 punten tegen:

  • Montpellier: 21 wedstrijden gespeeld met 17 overwinningen, 4 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • RK Zagreb: 14 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Montpellier vs RK Zagreb Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Montpellier en RK Zagreb hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-03-27 RK Zagreb 27 – 27 Montpellier
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Montpellier tegen RK Zagreb zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Montpellier vs RK Zagreb?

Verifieer je leeftijd