MT Melsungen vs Eisenach

MT Melsungen vs EisenachMT MelsungenEisenach

­čĄż 2024-02-29 – Bundesliga

 

MT Melsungen vs Eisenach voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd MT Melsungen tegen Eisenach en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

MT Melsungen vs Eisenach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd MT Melsungen - Eisenach, die in de Bundesliga op 2024-02-29 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

MT Melsungen vs Eisenach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd MT Melsungen - Eisenach, die in de Bundesliga op 2024-02-29 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op MT Melsungen vs Eisenach te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op MT Melsungen tegen Eisenach kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

MT Melsungen vs Eisenach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd MT Melsungen vs Eisenach uit de Bundesliga begint om 18:00 GMT op 2024-02-29. Het team van MT Melsungen heeft 14 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 6 wedstrijden in de laatste 22 wedstrijden heeft gewonnen.

MT Melsungen heeft gemiddeld 31.2 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.8 punten tegen. Eisenach daarentegen heeft een gemiddelde 28.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 31.5 punten tegen:

  • MT Melsungen: 21 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 7 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Eisenach: 22 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 16 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

MT Melsungen vs Eisenach Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen MT Melsungen en Eisenach hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-24 Eisenach 24 – 27 MT Melsungen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor MT Melsungen tegen Eisenach zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd MT Melsungen vs Eisenach?

Verifieer je leeftijd