Nantes vs Hannover-Burgdorf

Nantes vs Hannover-BurgdorfNantesHannover-Burgdorf

­čĄż 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Nantes vs Hannover-Burgdorf voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Nantes tegen Hannover-Burgdorf en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Nantes vs Hannover-Burgdorf Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Nantes - Hannover-Burgdorf, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Nantes vs Hannover-Burgdorf Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Nantes - Hannover-Burgdorf, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Nantes vs Hannover-Burgdorf te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Nantes tegen Hannover-Burgdorf kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nantes vs Hannover-Burgdorf Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Nantes vs Hannover-Burgdorf uit de EHF Europese Liga begint om 19:45 GMT op 2024-03-05. Het team van Nantes heeft 15 overwinningen uit de 17 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 12 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Nantes heeft gemiddeld 39.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 31.7 punten tegen. Hannover-Burgdorf daarentegen heeft een gemiddelde 34.3 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 34.5 punten tegen:

  • Nantes: 17 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 2 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Hannover-Burgdorf: 20 wedstrijden gespeeld met 12 overwinningen, 8 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Nantes vs Hannover-Burgdorf Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Nantes en Hannover-Burgdorf hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Hannover-Burgdorf 32 – 38 Nantes
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Nantes tegen Hannover-Burgdorf zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nantes vs Hannover-Burgdorf?

Verifieer je leeftijd