Nantes vs Metz

Nantes vs MetzNantesMetz

⚽ 2024-03-03 – Ligue 1

 

Nantes vs Metz voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nantes vs Metz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Metz gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nantes vs Metz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Metz gespeeld in de Ligue 1 op 2024-03-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nantes tegen Metz?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nantes tegen Metz te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nantes vs Metz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nantes en Metz wordt op 2024-03-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Gourvennec heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Metz 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nantes vs Metz, behaalde Nantes 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Metz uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nantes: n/a
  • voor Metz: n/a

Nantes vs Metz Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nantes en Metz:

Datum Uitslagen
2023-11-12 Metz 3 – 1 Nantes
2022-02-27 Metz 0 – 0 Nantes
2021-08-15 Nantes 2 – 0 Metz
2021-01-24 Metz 2 – 0 Nantes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nantes vs Metz H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nantes vs Metz?

Verifieer je leeftijd