Nantes vs Olympique Lyonnais

Nantes vs Olympique LyonnaisNantesOlympique Lyonnais

⚽ 2024-04-07 – Ligue 1

 

Nantes vs Olympique Lyonnais voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nantes vs Olympique Lyonnais Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Olympique Lyonnais gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nantes vs Olympique Lyonnais Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Olympique Lyonnais gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-07 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nantes tegen Olympique Lyonnais?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nantes tegen Olympique Lyonnais te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nantes vs Olympique Lyonnais Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nantes en Olympique Lyonnais wordt op 2024-04-07 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 18:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Kombouare heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Olympique Lyonnais 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nantes vs Olympique Lyonnais, behaalde Nantes 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Olympique Lyonnais uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nantes: n/a
  • voor Olympique Lyonnais: n/a

Nantes vs Olympique Lyonnais Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nantes en Olympique Lyonnais:

Datum Uitslagen
2023-12-20 Olympique Lyonnais 1 – 0 Nantes
2023-04-05 Nantes 1 – 0 Olympique Lyonnais
2023-03-17 Olympique Lyonnais 1 – 1 Nantes
2023-01-11 Nantes 0 – 0 Olympique Lyonnais

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nantes vs Olympique Lyonnais H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nantes vs Olympique Lyonnais?

Verifieer je leeftijd