Nantes vs Rennes

Nantes vs RennesNantesRennes

⚽ 2024-04-20 – Ligue 1

 

Nantes vs Rennes voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nantes vs Rennes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Rennes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nantes vs Rennes Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nantes - Rennes gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nantes tegen Rennes?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nantes tegen Rennes te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nantes vs Rennes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nantes en Rennes wordt op 2024-04-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Kombouare heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Rennes 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nantes vs Rennes, behaalde Nantes 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Rennes uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nantes: n/a
  • voor Rennes: n/a

Nantes vs Rennes Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nantes en Rennes:

Datum Uitslagen
2023-10-01 Rennes 3 – 1 Nantes
2023-02-26 Nantes 0 – 1 Rennes
2022-10-09 Rennes 3 – 0 Nantes
2022-05-11 Nantes 2 – 1 Rennes

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nantes vs Rennes H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nantes vs Rennes?

Verifieer je leeftijd