NEC vs Go Ahead Eagles

NEC vs Go Ahead EaglesNECGo Ahead Eagles

⚽ 2024-05-23 – Eredivisie

 

NEC vs Go Ahead Eagles voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

NEC vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

NEC vs Go Ahead Eagles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op NEC tegen Go Ahead Eagles?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd NEC tegen Go Ahead Eagles te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

NEC vs Go Ahead Eagles Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen NEC en Go Ahead Eagles wordt op 2024-05-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Meijer heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Go Ahead Eagles 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen NEC vs Go Ahead Eagles, behaalde NEC 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Go Ahead Eagles uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor NEC: n/a
  • voor Go Ahead Eagles: n/a

NEC vs Go Ahead Eagles Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen NEC en Go Ahead Eagles:

Datum Uitslagen
2024-01-28 Go Ahead Eagles 2 – 2 NEC
2024-01-17 NEC 2 – 1 Go Ahead Eagles
2023-11-26 NEC 1 – 1 Go Ahead Eagles
2023-02-05 Go Ahead Eagles 1 – 0 NEC

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de NEC vs Go Ahead Eagles H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd NEC vs Go Ahead Eagles?

Verifieer je leeftijd