OH Leuven vs Standard Liège

OH Leuven vs Standard LiègeOH LeuvenStandard Liège

⚽ 2024-05-05 – First Division A

 

OH Leuven vs Standard Liège voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

OH Leuven vs Standard Liège Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd OH Leuven - Standard Liège gespeeld in de First Division A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

OH Leuven vs Standard Liège Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd OH Leuven - Standard Liège gespeeld in de First Division A op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op OH Leuven tegen Standard Liège?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd OH Leuven tegen Standard Liège te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

OH Leuven vs Standard Liège Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen OH Leuven en Standard Liège wordt op 2024-05-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Óscar García heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Standard Liège 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen OH Leuven vs Standard Liège, behaalde OH Leuven 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Standard Liège uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor OH Leuven: n/a
  • voor Standard Liège: n/a

OH Leuven vs Standard Liège Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen OH Leuven en Standard Liège:

Datum Uitslagen
2024-04-06 Standard Liège 0 – 0 OH Leuven
2024-02-10 Standard Liège 1 – 0 OH Leuven
2023-09-30 OH Leuven 1 – 2 Standard Liège
2023-04-23 OH Leuven 3 – 2 Standard Liège

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de OH Leuven vs Standard Liège H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd OH Leuven vs Standard Liège?

Verifieer je leeftijd