Olimpia Milano vs Partizan

Olimpia Milano vs PartizanOlimpia MilanoPartizan

­čĆÇ 2024-03-08 – Euroleague

 

Olimpia Milano vs Partizan Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olimpia Milano en Partizan en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olimpia Milano vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Partizan die in de Euroleague op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olimpia Milano vs Partizan Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Partizan die in de Euroleague op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olimpia Milano tegen Partizan?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olimpia Milano tegen Partizan, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Olimpia Milano vs Partizan Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olimpia Milano tegen Partizan in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 15 overwinningen uit de laatste 21 gespeelde wedstrijden, terwijl Partizan een procent winstpercentage heeft uit de laatste gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olimpia Milano met 1 overwinningen thuis, terwijl Partizan 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olimpia Milano een gemiddeld puntenverschil van 7.1 punten, terwijl Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten heeft:

  • Olimpia Milano: 79.5 gemiddelde punten voor, 72.4 gemiddelde punten tegen
  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen

Olimpia Milano vs Partizan Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olimpia Milano en Partizan:

Datum Uitslagen
2023-12-07 Partizan 82 – 69 Olimpia Milano
2023-03-09 Olimpia Milano 76 – 62 Partizan
2022-10-18 Partizan 75 – 80 Olimpia Milano
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olimpia Milano tegen Partizan wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olimpia Milano vs Partizan?

Verifieer je leeftijd